Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Betrosa

Betros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym prosić o ocenę mojej pierwszej "poważniejszej" strony internetowej .

http://betros.xaa.pl/wow/index.php

W sumie brakuje tam tylko dwóch rzeczy , których jeszcze nie jestem w stanie zrobić - jquery z logowaniem i jakiegoś fajnego logo ;) .Ktoś sie spyta po co logowanie ? Po zalogowaniu widać ACP ;)

W ACP są takie funkcje jak sprawdzenie wysłanych podań w zakładce "Rekrutacja" oraz dodawanie newsów na stronie głównej .

Zapraszam do oceny .

134541419242190632594.png

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Strona, no nawet, nawet, to znaczy masz o czym pisać ;D Ładny Design, po prostu jest taka prosta i przejrzysta . Ale... Brak HTML5 ! Zmień czcionkę na inna, bo taka podstawowa nie pasuje... ogółem: 8/10 na zachętę.

OFF.

Opublikowano

menu odchodzi od górnej krawędzi (może tak powinno być - nie wiem :) )

Panel logowania w złym miejscu usytuowany.

Ogólnie taki układ to się kiedyś robiło.. Za staro wygląda.

Opublikowano

Strona, no nawet, nawet, to znaczy masz o czym pisać ;D Ładny Design, po prostu jest taka prosta i przejrzysta . Ale... Brak HTML5 ! Zmień czcionkę na inna, bo taka podstawowa nie pasuje... ogółem: 8/10 na zachętę.

html5 w php ...

Opublikowano

strona nawet nawet jedynie na czym bys mogl popracowac jest menu czyli nawigacja ale ogolnie strona jest ok jesli jestes nowy czyli poczatkujacy to jest nawet dobrze

Ogolna ocena 8/10 -2 za te menu

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Zmień na pewno czcionkę bo razi w oczy, menu nie przylega do szczytu strony, miejsce na panel logowania w dziwnym miejscu, stronka troszku wygląda starawo ale może być.
Ale co najważniejsze, przepisz to na HTML5 bo nie mogę patrzeć na ten kod :/

Pozdrawiam,
SKmedix

sygna2014.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

vigilance ładne, 10/10, tylko mały błąd w menu, zamiast regulamin jest regulamim.

bestros.xaa mało jeszcze na nie, ale nie jest źle :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chodze do gimnazjum ;) Chodzę do technikum informatycznego , a i tak to powinienem mieć za rok ;) . Mieliśmy tylko zrobić szablon w css + html i zrobić szybki skypt na przerzucanie kart . Nie widze potrzeby robienia newsów na takiej stronie ,

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Na zaliczenia do szkoły - oczywiście dostałem 5 :D

http://betros.xaa.pl/krakow/

Ja bym dał 4 ;) no może 5- za wygląd.

Ale co do kodu. Można się w nim pozbyć wielu niepotrzebnych wartości jak . w css'ach czy . w skryptach :)

Menu można zmienić na <nav>, a stopkę na <footer>. Jakim programem tworzyłeś tą stronę ? Bo dziwią mnie na przykład klasy typu "xx","x1","x2" czy "none" albo dziwne taby w linkach w menu. Czy też sam komentarz:

<!--
To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
To change this template file, choose Tools | Templates
and open the template in the editor.
-->

Gdyby kod był na html5 (po części jest) dałbym 6.

By nie było, ja zawsze się w kodzie do czegoś przyczepię więc nie przejmuj się :D

Pozdrawiam,

SKmedix B)

sygna2014.png

Opublikowano

Pisałem w Netbeans dlatego ta notka . Nie mam pomysłu na id więc jak robie jakieś marginesy albo coś to daje sobie x , xx . W menu jest zrobiony skrypt , który podświetla przycisk strony na której akurat jesteś to pewnie dlatego .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Nic szczególnego na rzut oka. Patrzyłem chwilę w kod, ale późna godzina i nie bardzo czas na myślenie. Schludnie dla informacji. Progressu życzę a regressu odmawiam. :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...